Понеделник, 26 Февруари 2024

“Операция Шменти капели” гони BG рекорда

Печат Е-мейл
09 Ноември 2011

Влади ВъргалаФилмът на Влади Въргала "Операция "Шменти капели" се устреми към трона на най-гледания наш филм през последните 20 години, след като беше посетен от 100 000 зрители само четири седмици след като излезе на голям екран. Бройката се закръгли вчера, пише "Монитор".

Кинопродукцията отсега се нареди на трето място сред най-гледаните български игрални ленти след демократичните промени. Така Въргала дава заявка, че може да настигне изглеждащия доскоро абсолютно недостижим рекорд на "Мисия "Лондон" от 400 000 зрители.

"Не следя внимателно тези неща. Не влизам и във фейсбук профила на филма. Съдя за гледаемостта по това, че непрекъснато ме срещат хора и ме поздравяват, оплакват се, че няма билети", каза Влади Въргала.

В социалната мрежа зрителите действително се скъсват да хвалят филма. Нетипично за България, там всички пишат суперлативи за Влади и хората му. "Филмът е уникално добър! Браво на г-н Карамфилов и на целия екип! Хубаво е да се правят повече български филми, а по-хубаво ще е, ако са като този - много смешни и с добър замисъл! Браво!", е написал Христо Терзийски.

Тази сутрин Влади ще раздаде 5000 бели рози на столичния площад "Гарибалди", за да благодари на публиката. "Имам огромна нужда да дам и аз нещо на тази хора заради топлото им отношение и страхотните думи, които ми казват непрекъснато", призна Влади.

Той вече работи и по версията на "Операция "Шменти капели" като телевизионен сериал, който ще бъде събран в 12 епизода. Те ще се излъчат по TV7.

Прочита: 2791

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.