Събота, 22 Юни 2024

София Лорен се завръща

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

София ЛоренСофия Лорен се завръща на екран! Легендарната италианска актриса се съгласи да участва във филм на сина си Едуардо Цонти. Сценарият на „Човешкият глас" е написан по едноименната пиеса монолог на Жан Кокто. Снимките започват следващата седмица и ще продължат до средата на август. Това е първият кинопроект на 78-годишната мегазвезда в последното десетилетие.

Ако Едуардо Понти остане верен на пиесата на Жан Кокто, то ролята на София Лорен ще бъде не само главна, но и единствена във филма.

източник: Уикенд

Прочита: 4439

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.