Вторник, 23 Юли 2024

“Аве” е най-добрият български игрален филм за 2011 година

Печат Е-мейл
30 Май 2012

 "Аве" бе обявен за най-добър игрален филм от Българската филмова академия. Лентата се пребори с "Кецове" и "Love.net". Филмът "Корави старчета" с режисьори Пламен Масларов и Ивайло Пенчев спечели в категория телевизионно игрално кино, което миналата година беше в безпрецедентен възход, както подчерта водещата на церемонията Параскева Джукелова.

За най-добър телевизионен документален филм беше обявен "Татко снима мръсни филми" с режисьор Йордан Тодоров, който беше представен пред българска публика в рамките на София Филм Фест. "Вляво от пътя Лондон-Калкута" с режисьор Михаил Мелтев и продуцент Пенко Русев спечели в категорията най-добър документален филм. Ваня Цветкова спечели наградата за главна женска роля за играта си в сериала "Седем часа разлика". Наградата за главна мъжка роля отиде при Ованес Торосян за ролята му в "Аве".

Прочита: 2852

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.