Събота, 27 Юли 2024

Куката изкука

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Мариан Вълев и Снежана МакавееваЗвездата от сериала на БНТ „Под прикритие" Мариан Вълев не се кротна за повече от месец до една жена. В рамките на по-малко от година актьорът за втори път остана ерген, след като хора от обкръжението му издадоха, че наскоро се е разделил с колежката си Снежана Макавеева.

Двамата изживяха страстен флирт в разгара на лятото, но отношенията им, изглежда, бързо са се изчерпали.

Според столични клюкари връзката на Вълев с младата актриса била съвсем мимолетна и не обещавала никакво развитие.Те не знаят каква е точната причина за разлъката, но предполагат, че просто Мариан се е наситил на прелестната си половинка. Актьорът, който стана известен с ролята си на Куката в кримката „Под прикритие", изобщо нямал намерение да се задоми за колежката си, а просто се забавлявал в компанията й.

Двамата често бяха засичани да излизат по заведенията в нощна София и се мъкнеха солидно почерпени в съмнителни компании. За съвместно съжителство и брак обаче и дума не можело да става.

Вълев искал да се наслади на свободата си след като толкова години все бил с жена до себе си и спазвал чужди правила.

По думите на негови приятели той проявявал типичните признаци на мъж в критическата - искал да купонясва, да обикаля навсякъде и да покорява нови и нови жени. „Изкука съвсем - държи се като тийнейджър , потресени са приятелите му. В същото време Снежана била дълбоко хлътнала по 22 години по-стария от нея любовник. Палавата студентка в НАТФИЗ непрекъснато искала да се мъкне по петите му и го задушавала с вниманието си.

Блондинката не осъзнавала истинската ситуация около нея и Мариан и го притискала да я запознава с близките си хора, като същевременно сама го представяла за свое гадже пред приятелите си. С това още веднъж успяла да го накара да се стресне от евентуалния развой на отношенията им и да поиска свободата си. Актьорът помолил уж за малко почивка от връзката им и двамата с Макавеева се разбрали да си останат приятели.

източник: Уикенд

Прочита: 3886

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.