Понеделник, 27 Май 2024

Нов агент се изправя срещу ЦРУ в "Наследството на Борн"

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 Новият таен агент в "Наследството на Борн" е Арън Крос (Джереми Ренър), чиито залози на живот и смърт са предизвикани от събитията в първите три филма за Джейсън Борн. Сценаристът на филмовата поредица Тони Гилрой създава и историята на четвъртата част, този път в сътрудничество със своя брат Дан Гилрой. В "Наследството на Борн" той се изявява и като режисьор.

Разширявайки света на Борн, Гилрой въвлича в шпионския екшън освен познати персонажи и няколко ключови нови лица и герои. Джереми Ренър, който наскоро участва като Ястребово око в блокбастъра "Отмъстителите", влиза в ролята на новия главен герой агент Арън Крос. Съпругата на Даниел Крейг - Рейчъл Уайз, поема другата главна роля на д-р Стефани Шнайдер. Тя участва в създаването на "Ауткам" - проект, стартиран от ЦРУ, след като затварят "Операция Тредстоун" и чийто агент е Крос. Двамата ще трябва да обединят усилия и да избягат, преди да бъдат елиминирани от агенцията. Едуард Нортън се включва като агент Байер от ЦРУ - злодеят, който ги преследва.

В "Наследството на Борн" отново се появява пет пъти номинираният за "Оскар" Алберт Фини в ролята на д-р Алберт Хирш. Той е човекът, стартирал програмата за моделиране на поведението, на която е подложен Джейсън Борн в предишните три филма. Джоан Алън се завръща в ролята на замесник-директорa на ЦРУ Памела Ланди.

Напълно в стила на Борн, новият трейлър на "Наследството на Борн" демонстрира много динамика, екшън, преследване и загатва за тайната, срещу която ще трябва да се изправи Арън Крос.

Прочита: 2264

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.