Петък, 22 Септември 2023

Тарантино разкри тайната за новия си филм

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Куентин ТарантиноАмериканският режисьор и актьор Куентин Тарантино разкри част от тайните на новия си филм "Django Unchained", който разказва за отмъщение на роб от южните щати срещу своите господари преди Гражданската война в САЩ.

В събота Тарантино се яви в залата "Comic-con" с характерните си слънчеви очила и филцова шапка, но и с кадри от новата си творба. Той бе посрещнат с възторжените овации на около 7000 киномани, някои от които са чакали с часове за среща с автора на шедьоври като "Криминале" и "Убий Бил", предаде БГНЕС.

Главната роля на тъмнокожия роб се изпълнява от Джейми Фокс, носител на "Оскар" за ролята си на Рей Чарлс в едноименния филм. Участват още Дон Джонсън, Кристофър Уолц, Кери Уошинтгтън и Уолтър Грогинс. Режисьорът съобщи, че му остава още една седмица снимки. "Django Unchained" ще излезе по екраните през декември.

Прочита: 2252

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.