Четвъртък, 18 Юли 2024

Еминем с нов рекорд

Печат Е-мейл
08 Юли 2011

Еминем"Recovery" на известния американски бял рапър Еминем е първият албум, който е даунлоудван 1 милион пъти в САЩ, съобщи сп. "Билборд". Албумът "Recovery" беше пуснат в продажба в средата на юни 2010 г. и веднага оглави чарта "Билборд 200". През първата седмица от него в САЩ бяха продадени 714 000 броя. Общият обем на продажбите в САЩ (както в дигитален формат, така и на физически носители) вече надхвърля 3,9 милиона.

По изчисления на Nielsen SoundScan в САЩ само 12 албума са даунлоудвани повече от половин милион пъти. Най-близкият конкурент на Еминем е британската певица Адел. Предполага се, че нейният албум "21" ще достигне 1 милион даунлоудвания следващата седмица.

От своя страна "Ню мюзикъл експрес" информира, че композицията на Адел "Someone like You" (една от песните от албума "21") е първият сингъл през това десетилетие, чийто тираж надхвърли 1 милион копия.

Прочита: 3178

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.