Четвъртък, 24 Октомври 2024

Японец изпи 42 кафета едно след друго

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Световният рекордьор по бързо хранене Такери Кобаяши продължава с налудничавите си постижения - той изпи 42 чаши с кафе за около две минути.

Според говорителя на Кобаяши неговият клиент бил адски изнервен и леко изплашен известно време след изпълнението на номера, но предвид огромното количество кофеин в организма му се чувствал добре, пише inews.bg.

24 часа преди налудничавото постижение Кобаяши не е приемал никаква храна, а единственото физическо облекчение за японеца било многократното посещение в тоалетната по малка нужда.

Видеото, заснето за нуждите на "Eight O'Clock Coffee", e с рекламна насоченост.

В съобщението се съобщава още, че Такери Кобаяши е знаел чудесно какво е количеството кафе, което може да си позволи, без това да навреди на здравето му. Твърди се, че за смъртоносна доза кофеин са необходими между 80 и 100 чаши с кафе.

Последното щуро изпълнение на японеца датира от началото на март тази година и се състои в успешното поглъщане на 13 пържени филийки в рамките на 60 секунди.

Прочита: 3350

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.