Сряда, 08 Май 2024

Създадоха безкалорийна алтернатива на кафето

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

 В началото на 2012 г. по магазините в Ню Йрок и в Бостън ще се появи кафеен инхалатор, който ще ни позволи да се наслаждаваме на любимия вкус на кафето, без да прегрешаваме с нито една калория, съобщи Мембрана.

Той представлява пластмасов цилиндър и е с размерите на патрон за ловна пушка.

Портативният инхалатор ще е безкалорийна алтернатива на кафето и на енергийните напитки. Инхалаторът е наречен AeroShot. Съдържа 100 милиграма кофеин. За да се приеме дозата, трябва да се дръпне долният, отровнозелен край на цилиндъра и да се вдъхне "чиста енергия".

За пълно отпускане ще са достатъчни 6-8 вдишвания.

Ако човек иска да си "допие" кафето по-късно, е достатъчно да натисне края на "патрона", да затвори зелената част и да си прибере инхалатора в джоба.

По принципа си на действие AeroShot повтаря точно шоколадовия инхалатор, пуснат в продажба през април 2009 г.

Причината е, че авторът е един и същи - проф. Дейвид Едуардс.

Прочита: 2553

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.