Понеделник, 05 Юни 2023

В Зимбабве си избраха "Мистър Грозник"

Печат Е-мейл
01 Юни 2011

 В Зимбабве се състоя традиционният ежегоден конкурс на грозниците, като за победител бе обявен 30-годишният Остин М'Беве. Наградата за "Мистър Грозник" бе 1200 южноафрикански ранда (120 евро) плюс покривало, с което да си крие лицето.

Сребърният и бронзовият медалисти, чиито имена не се споменават, бяха премирани съответно с 600 и 500 ранда.

Победителят М'Беве заяви, че е изключително радостен с успеха си: "Цял живот грозотата ми е била повод за подигравки, но ето че най-сетне ми донесе някаква полза".

В конкурса участваха 15 от най-грозните мъже в Зимбабве, като журито се състоеше изцяло от жени. Състезанието бе подкрепено от Министерството на туризма и Националният съвет по изкуствата на Зимбабве.

Прочита: 2375

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.