Сряда, 24 Юли 2024

Белгийките Габриел и Мари - единствените близначки-столетнички в света

Печат Е-мейл
07 Октомври 2010

Габриел и МариДве белгийски близначки установиха вчера рекорд по дълголетие, като станаха единствените регистрирани досега близначки столетници в света.

Габриел Водремер и Мари Хендрикс (по мъж) са най-възрастните близначки според класацията на книгата "Гинес".

На празненството за рождения им ден в дома за стари хора в Спа присъствали между 150 и 200 гости, от които 28 техни роднини. Кметът на общината им поднесъл букети и им подарил шалове, като им дал среща след 5 г. за ново празненство.

Прочита: 1974

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.