Четвъртък, 18 Юли 2024

Love.net проби на необятния руски пазар

Печат Е-мейл
11 Юни 2011

 Нашумелият български филм Love.net, който продължава да регистрира рекорди в родния боксофис, е на път да покори и публиката извън граница. Дебютната лента на режисьора Илиян Джевелеков е закупена за разпространение в Русия, похвалиха се от "Мирамар Филм".

По този начин продукцията с Диляна Попова, Захари Бахаров, Христо Шопов и още куп добре познати имена от родната кино и театрална сцена повтаря съдбата на предишния проект на продуцентите - "Дзифт", който се прие повече от успешно от киноманите там.

Иначе у нас Love.net вече регистрира сума от над 1 000 000 лева от продадени билети, като за по-малко от месец успя да се нареди сред едва 11-те заглавия в историята на родното кино, успели да преминат тази граница.

Прочита: 3170

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.