Сряда, 24 Юли 2024

Индиец влезе в рекордите на Гинес с 6 пръста на ръка и 7 на крак

Печат Е-мейл
20 Март 2010

Харамб Ашок КумтекарИндиец е влязъл в рекордите на Гинес с 12 пръста на ръцете и 14 пръста на краката, съобщава агенция Ананова. 24-годишният Харамб Ашок Кумтекар е бил роден с по шест пръста на всяка ръка и седем на всеки крак. Завършилият бизнес администрация младеж никога не се е притеснявал от факта, че има повече пръсти от нормалното.

Дори напротив - от малък се радвал, че е различен и използвал всеки случай да покаже нестандартния брой пръсти на приятелите си.

За негово съжаление обаче друг мъж държи рекорда за най-много пръсти на ръцете и краката, тъй като някои от неговите не са пораснали докрай.

Прочита: 5045

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.