Вторник, 18 Юни 2024

Хали Бери с шест пръста на краката

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

Хали БериЗвездите в Холивуд създават впечатлението, че са богоподобни същества, слезли на земята единствено да правят перфектните филми, песни и тв предавания. За повечето хора това са личности, съвършени откъдето и да ги погледнеш.

Британското електронно издание thesuperficial.com обаче разбива този мит на пух и прах. Оказва се, че доста идоли на млади и стари имат физически дефекти, които обаче старателно крият с грим, дрехи или осветление и за които знаят само малцина техни близки.

Хали Бери и Елън Помпео имат шести пръст на единия крак. И двете дами са смятани за особено сексапилни и няма година, в която да не попадат в най-различни класации за обаяние и чар в Холивуд.

И едва ли някой обръща внимание на това, че актрисите са надарени от природата с малко повече пръсти на краката от нормалното. Аномалията има научното име полидактилия и се среща доста рядко - при един на 5000 човека. По принцип излишният израстък се премахва оперативно. Някои обаче, като Хали Бери, са на мнение, че това ги прави уникални, и спокойно ходят с джапанки.

Прочита: 3950

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.