Събота, 26 Октомври 2024

И жените, по които въздишат всички мъже, имат дефекти - трето зърно, провиснали клепачи...

Печат Е-мейл
02 Септември 2010

Меган ФоксСледващия път, когато се депресирате заради "кривите" си крака, гърбавия си нос или пък неравните си зъби, спомнете си, че дори и най-известните красавици, по които въздишат всички мъже по света, също не са съвършени. Те просто са се научили да маскират своите сладки (а понякога и грозни) дефекти или пък да ги представят като свой особен чар.

Меган Фокс

Дефект: деформирани пръсти

По време на снимките за рекламната кампания на Motorola се е наложило актрисата да използва дубльорка. Меган помолила фотографите да не снимат в близък план... ръцете й.

Оказа се, че "най-сексапилната жена на планетата" е красива от глава до пети, но не и до връхчетата на пръстите. Меган има брахидактилия (вродена аномалия на пръстите на ръцете), при която палците растат по-бавно от другите пръсти и ноктите на тях изглеждат недоразвити.

Парис Хилтън

Дефект: "мързеливо" око

Обръщали ли сте внимание, че винаги, когато позира пред фотографи, Парис замижава с лявото око? Преди няколко години (може би в резултат на несполучлива пластична операция) левият клепач на звездата започнал сериозно да "провисва".

Дефектът е непоправим - богатата наследница е увредила безвъзвратно лигавицата на окото чрез постоянно ползване на цветни контактни лещи. А и самата Парис няма желание да променя стила си и да се върне към "скучния" естествен кафяв цвят на очите си.

Лили Алън

Дефект: трето зърно

"То се втвърдява при допир", споделя Лили, която никога не пропуска възможността да поговори за" третото си зърно. И не се ограничава само с приказки, а с удоволствие демонстрира това "чудо" на всеки, който има желанието да го види.

Лили има късмет, че живее в ХХI век, през Средновековието жените с три зърна са се смятали за вещици и са били изгаряни на клада. Днес такава генетична аномалия има всяка една от 50 жени. Третото зърно изглежда като голяма бенка.

Кейт Босуърт

Дефект: различни на цвят очи

Кейт Босуърт изглежда ослепително на червения килим, но при по-близък оглед на лицето й ще си помислите, че... е объркала контактните си лещи. Актрисата има вродена хетерохимия на роговицата - едното й око е кафяво, а другото синьо. Това често се среща при животните - котки, кучета и коне, но при хората е по-скоро изключение.

Ванеса Паради

Дефект: разстояние между предните зъби

Не бързайте да си запишете час при стоматолога, ако имате разстояние между предните зъби. Благодарение на неотразимия чар на Ванеса Паради идеалните зъби вече отдавна не са на мода!

Лъскавите списания и гигантите в индустрията на красотата възпяват масово разстоянието между зъбите, което според тях не само не вреди на външния вид, но и му придава особено очарование.

Днес се смята, че такъв луфт е признак за повишена сексуалност и весел нрав. Само стоматолозите наричат това диастема (дефект на захапката).

Прочита: 8551

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.