Вторник, 05 Март 2024

Удобства за най-богатите

Печат Е-мейл
11 Декември 2011

 Оператор на асансьор с бели ръкавици

The Carlyle, Ню Йорк

Икономическата криза уби много от екстрите в някои луксозни хотели в САЩ, но хотел Carlyle в Ню Йорк поддържа летвата восоко.

Този хотел започва да глези гостите си в момента, в който прекрачат вратата с пикола, хора, които паркират автомобилите и специално преддверие за услуги.

Най-уникалното им удобство обаче е оператор на асансьор с бели ръкавици, който транспортира клиентите не само превозва тяхната стая, но и до златните дни на Ню Йорк.

Отговорник по тена

Ritz-Carlton, Саут Бийч, Флорида

На гостите на луксозния хотел, които разпускат до басейна, дори не им се налага да си слагат слънцезащитни продукти. Хотелът разполага със специален човек, който отговаря за това. Това може би е най-желаната работа в Саут Бийч, място известно с изваяните тела и перфектния тен.

Отговорник по камина

Taj Boston, Бостън

Отговорникът по тена в Ritz-Carlton South Beach улеснява престоя на гостите до басейна, отговорникът по камина в Taj Boston го прави романтичен и удобен.

Гостите, които отсядат в някоя от великолепните, луксозни стаи на хотела, получават меню с дърва за горене, между които могат да избират, и заварват камината запалена, когато се приберат в стаята си.

Безплатен тест драйв на Mercedes-Benz

Rancho Valencia Resort, Калифорния

Някои хотели предлагат безплатен превоз до летището, други безплатен автомобил за ползване, но малко хотели предлагат на гостите си възможността да тестват един от най-новите модели на Mercedes-Benz.

Rancho Valencia си партнира с луксозната марка автомобили, предлагайки ексклузивна тест драйв програма, която позволява на гостите да се повозят на Mercedes-Benz по време на престоя си в хотела. Освен това собствениците на Mercedes-Benz получават допълнителни екстри в стаите на хотела.

Безплатна доставка на китара Fender до стаята

Hard Rock Hotel, Сан Диего

Hard Rock Hotel в San Diego се партнира с производителя на китари Fender.

Гостите могат да избират от меню от 20 автентични соло и бас китари Fender, и да помолят на рецепцията те да им бъдат доставени до стаята без да плащат допълнително за това.

Гостите също така получават ваучер за 10-песни от iTunes при регистриране в хотела.

Личен иконом 24 часа в денонощието

Parrot Cay and COMO Shambhala Retreat, Карибите

Имате нужда от ягоди в 3 часа през нощта? Имате нужда от помощ да планирате пътуване през деня? Личният иконом в Parrot Cay е насреща, ако сте отседнали в една от плажните вили на хотела.

Този личен асистент, който ви е зачислен още преди да стигнете до хотела, може да прави всичко за вас, от основните услуги като да предлага места за посещение по време на престоя ви, до полагане на грижи за децата.

Частна яхта за дневни екскурзии и забавления

One & Only Palmilla Resort, Мексико

Ако планирате престой в One & Only Palmilla, трябва да сте наясно че това ще ви струва цяло състояние, но всичко от стаите през ресторантите до удобствата е на нивото на най-луксозните хотели в света.

Едно от най-големите удобства е частна яхта, която е на разположение на гостите. Клиентите могат да я наемат за деня, за да посещават различни плажове наблизо, да гледат китове, или да изненадат половинките си с луксозна вечеря на борда.

Прочита: 3637

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.