Събота, 03 Юни 2023

Фолкпевица заживя във фоайето на хотел “Хемус”

Печат Е-мейл
12 Април 2011

ПолинаБившата изпълнителка на "Пайнер" Полина отказва да напусне, няма пари да си наеме стая

От няколко дни фолкпевицата Полина се е нанесла във фоайето на столичния хотел "Хемус" и отказва да си тръгне, съобщи lifestyle.bg. Хора от персонала алармирали, че изпълнителката на "Пайнер" не искала да си ходи и дори вече е идвала полиция, която обаче нищо не направила.

"Казаха ни, че не могат да я изгонят или арестуват, защото не е криминалнопроявена", негодуваха от хотела, които вдигнали ръце още миналия петък и звъннали дори в музикалната й компания да дойдат да си я преберат. От "Пайнер" обаче обяснили, че Полина от година и повече не е техен артист и не отговарят за постъпките й.

Красивата певица се настанила в "Хемус", след като пристигнала от родния си град Плевен. Тя не искала да живее при родителите си, а в столицата, където преди време се беше установила за известно време. Не се намерил обаче приятел или приятелка, които да я приютат, и затова Поли решила сама да си намери местенце. За съжаление средствата, с които разполагала, едва стигнали за автобусен билет, с който да се придвижи до столицата, а камо ли да си наеме хотел.

Нелепата ситуация, в която Полина изпаднала, има обяснение. От известно време насам за нея се говори, че не е със стабилно здраве, и именно това била причината "Пайнер" да откажат да работят повече с нея. Певицата била много объркана от живота си и не спирала да обвинява майка си, от която дори се отказала чрез съд, разкриха източници на lifestyle.bg. "Полина е психически нестабилна. Често изпада в неадекватно състояние и тежка депресия. Отказва обаче лекарска помощ, която й е необходима спешно, за да може да се върне към нормалния си живот", коментира близка роднина на Полина. Експайнерката се разбирала горе-долу с баща си, но преди да замине за София, се изпокарала и с него. Също така и брат й не можел да издържи на поведението й.

Преди да се завърне в столицата, Полина се опитала да устрои живота си във Франция, но и там не й провървяло. Наши източници разкриха, че изпълнителката била вкарана в парижко здравно заведение за известно време, но след това я екстрадирали до България.

Прочита: 6190

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.