Вторник, 05 Март 2024

Прага е най-скъпият град в Европа за новогодишната нощ

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

 Столицата на Чехия Прага ще бъде най-скъпото място в Европа, където можете да изкарате Нова година, съобщи Чешкото радио. За преспиване в новогодишната нощ в хотел на туристите ще им струва 361 евро за стая за двама, след като през декември обикновено за това се плаща 98 евро.

Според туроператорите Прага става недостъпен за туристи град в новогодишната нощ, допълва КРОСС. Анализаторите са сравнили цените в хотелите в 35 европейски столици. В Париж средната цена за стая е 239 евро, във Венеция, Единбург и Амстердам - не повече от 250, в Барселона - около 200 евро.

Прочита: 2986

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.