Събота, 22 Юни 2024

За 7600 евро продават часовник на Тито

Печат Е-мейл
22 Март 2010

 Златен часовник на покойния комунистически диктатор Йосип Броз Тито достигна цена от 7600 евро на търг в интернет, съобщава сръбската преса.

Часовникът “Патек Филип” от 1950 г., направен от 18-каратово розово злато, е бил собственост на Йосип Броз Тито, а по-късно бил продаден на колекционер в Белград. Каишката е изработена от крокодилска кожа и е в отлично състояние, съобщава сръбският интернет портал e-ducan.

Тито подарил часовника на бивш служител на службите за сигурност, който го дал на търг, но пожелал да запази анонимност.

Бившият комунистически водач, известен със своя изискан вкус, оценявал всички красиви и качествени часовници и неведнъж ги свалял от собствената си китка и ги подарявал на свои колеги в знак на уважение или добра работа.

Прочита: 2112

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.