Събота, 23 Септември 2023

Продават на търг уникален часовник на Patek Philippe

Печат Е-мейл
26 Април 2011

 Уникален часовник от бяло злато на Patek Philippe от 1928 г. е оценен на 2,7 милиона долара. Бижуто ще се появи на търг на Christie's на 16 май в Женева.

Часовникът е изработен през 1928 г. на прага на жестоката икономическа криза, обзела света след краха на фондовите пазари. Това е и единствената бройка от този модел хронограф на бранда, запазена досега.

Ясно е, че заради уникалността на часовника крайната му цена вероятно ще надвиши първоначалната му оценка.

Прочита: 2223

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.