Събота, 27 Юли 2024

Никола Проданов: Лили Иванова обмисляше да забременее ин витро в Италия

Печат Е-мейл
01 Юни 2011

Лили ИвановаЛили Иванова е първата звезда в Алеята на славата в родния и Кубрат. Паркът с мраморните плочи беше открит миналата седмица по соцманиер - 39 деца от България и Румъния пяха песни на естрадната легенда. Жестът не попречи на Лили да покаже лютия си нрав - още в началото на концерта тя спря да пее, защото акустиката не й харесва.

Тези дни легендарният гимнастик Никола Проданов разкри пред медиите истинската възраст на "вечната и святата на българската естрада". "Лили Иванова е родена на 24 април 1939 година И точка", заяви бившият председател на федерацията no гимнастика. Проданов е стар познайник на изпълнителката на "Панаири". Първите им срещи са в гимнастическата зала. Тя рипала за девическия отбор на Русе, а той за момчешкия на Бургас. Първите му впечатления от Лили били, че е много слабичка, гъвкава и с огромен бюст, по които изтичали очите на всички момчета.

"Присъствал съм на много нейни рождени дни. Няма спор, че е родена точно на 24 април 1939 година. Доказват го и документите и във федерацията по гимнастика, където тя има картотека.

Няма кой да се занимава да манипулира тези документи", отсича той.

След края на състезателната си кариера Проданов и Иванова си губят дирите за известно време. "После пътищата ни се пресякоха едва когато аз почнах работа в кабинета на Пеко Таков, който бе член на Политбюро.

Тогава започна пламенната й любов със сина му Янчо. Занимавах се известно време с нейните концерти и участия", споделя Никола, който е съпруг на друга bg-лег енда - Диана Йоргова. Докато Проданов управ лявал делата на певицата, той й отворил специална спестовна сметка. В нея внасял всичките и хонорари. Никой не можел да тегли от тези пари. Държи да уточни това заради слуховете, че Янчо я бил оставил без пукнат лев като се разделили. Напротив - точно с тези събрани пари тя си изплатила апартамента, в който сега живее.

"Най-голямата й болка е, че няма деца", споделя още нейният дълготодишен верен приятел. Според него това е и причината за раздялата и с Янчо Таков. Имали са предложение преди години да пробват ин витро в Италия, защото Лили има проблем, но тогава този метод още не бил надежден.

източник: Шоу

Прочита: 6095

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.