Събота, 27 Юли 2024

Женското тяло е произведение на изкуството и не му трябват татуировки

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

 Мислиш си, че татуировките са нещо много готино. Всичките ти приятелки имат поне по една, а и имаш толкова хубави идеи какво и къде да си татуираш. По-добре си помисли пак.

Да опропастиш прекрасното си тяло с някаква рисунка, която след четири години най-вероятно ще ти изглежда абсурдна, е най-голямото зло, което можеш да си причиниш сама. Другото са пиърсингите на невероятни места като бузата и брадичката, но те поне могат да се махнат, без да оставят твърде забележими белези.

Има много причини да не си правиш татуировка и най-важната е свързана с консервативните виждания на бъдещите ти работодатели. Не, не знаем кои са, но отсега ти казваме, че ако възнамеряваш да работиш в офис, татуировката на видимо място ще представлява проблем. Ако искаш да станеш стюардеса в някоя богата авиокомпания от ОАЕ - също, казвам го от личния си горчив опит. Ето един синтезиран списък с идеи защо мястото на мастилото не е върху кожата ти:

1. Повечето работодатели наистина мразят татуировки. Може и да ти изглежда дискриминиращо, но това е положението. И няма значение какво изобразява твоята татуировка - просто фактът, че я имаш, ги дразни.

2. Хората не са сигурни дали могат да те вземат насериозно. Дори и да си мислиш, че чуждото мнение е без значение, грешиш. Това важи само ако си финансово осигурена до края на дните си.

3. Доста ще се изръсиш, ако решиш да премахваш татуировка. А и резултатът обикновено е доста незадоволителен, кожата на това място никога не изглежда същата.

4. Татуировките остаряват и се променят заедно с кожата ти. Напълняването, отслабването и сбръчкването се отразяват на вида на татуировката ти и докато станеш баба, вероятно и твоята ще изглежда доста кофти - да не говорим, че идеята за баба с татуировка е абсурдна.

5. Женското тяло е произведение на изкуството. Разни малки и големи петна по него не го правят по-красиво, а напротив. Как ще изглеждаш деликатна и женствена с надпис "R&B" на рамото? Дори и в момента да не си в такава фаза, ще дойде ден, когато ще искаш да си стилна жена, а не гаменка.

Прочита: 3143

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.