Събота, 27 Юли 2024

Тежко утро

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

 1. Диванът

Първото и най-добро нещо за целия ден е, че е мек и има само една пружина, която смело се опитва да ти направи клизма, а ти цяла вечер си се старал да я наместиш удобно и пак усещаш някакви дискомфорти в областта на аналите. Време е да пуснеш радарите, GPS-a, сонарната система и да разбереш локацията си. Най-добре си намери телефона и провери събитията. Задължително трябва да запазиш хладнокръвие и да се сформираш отново като Волтрон и да си удряш камшика, защото сме сигурни, че не искаш да ти разказват ситуации от снощи.

2. На пода

Много боли, когато се напиеш и яздиш полилея. Един от двамата не издържа на емоцията и се приземяваш принудително, като простреляно мюре преди полет. Любимата поза, в която най-често заставаме, е "Молба към Бога" и надеждата, че на сутринта ще изпитваме болки само в челото. Най-бруталната ситуация е, когато решиш да запазиш периметъра с обилно количество от вече обработени джибри. Дружките са решили, че е много забавно да си направят снимки, в които те обезчестяват, и после ще ги разлепят във входа, щото те обичат.

3. Леглото

Това е мястото, в което приключваме парада на срама и заспиваме сред отдавна пожълтелите чаршафи, които са виждали пералня веднъж, когато дойде една съученичка, за да ни напише домашното. Не е мъжко все още да се кефим на сини слончета, ама са си спомен. Събуждането в собственото легло е голяма аномалия и щом се случи, трябва да почерпим. Изкуството да стигнеш до дома е голяма работа, а ароматите на напърдяни слончета със стари чорапи и чипс, които смело се крият в завивките, са безценни. Най-често се събуждаш сам и си се вдигнал като кулата в Пиза (леко влЕво). Обикновено отчитаме този факт едва когато излезем пред входа по изтъркани боксерки и осъзнаем, че се опитваме да избягаме от собствената си къща. Добро утро, лельо Ванче, и аз се радвам да те видя...

4. Чуждо легло

Спомняш ли си Цуцито? Онази пищна и знойна девойка, която ни хвърля мръснишки погледи, перверзни усмивки и любовните си кюлоти, с които си направихме брезент за колата (BMW 318 с газов инжекцион). Чуждото легло е нейното легло, в което се събудихме от една огромна тежест в гърдите и се оказа, че причината е малкият и добре оформен свински бут. Пътищата ни се срещнаха, когато съдбата я търкулна в кръчмата и ни раздруса уискито. Искаме да ти кажем, че се борихме смело, когато тя ни налетя, но в тежкотоварната класа е с предимство по-тежкият, а в този случай това беше Цуца. Побързахме да се сглобим колкото е възможно по-бързо и смело избягахме, за да не ни изнасили отново. И с това завършва историята за девствеността ни, отнета с бой, а следващия път ще ти разкажем историята за евнуха. Преди да й намачкаш чаршафите, е най-добре да провериш подробно любовната биография на бамбината, за да не се събудиш в стая с плакати на Барби, Бамби и други батали!

5. На плажа

Актуално е да стимулираш черния дроб до фаза, в която уискито излиза през ушите ти. От плажната дискотека си решил, че ще се направиш на един истински джентълмен и ще я разходиш по плажа, преди да се пробваш. Всичко е наред, но в един момент някой завърта морето и едни момчета, които се подвизават с имената Джон, Джак, Джим и Джеймс, те нокаутират и всичко свършва. Реанимацията на плажа е много сладка работа. Обичаме, когато хладният бриз гали огромната полуокръжност - шкембето. Предполагаме, че е мода, когато заспиш на плажа и да играеш ролята на "Х marks the spot". Свестяваш се към обяд и първото нещо, което забелязваш, е липсата на панталони и имуществото, което им беше поверено. Разгонени девойки припкат по лисичи муцунки и весело се смеят, щото си излязъл с боксерките-кабриолет (единственото здраво нещо по тях е ластикът, който е разпънат до краен предел). Смени курорта, защото няма да те огрее. За спомен имаш отбелязана мидичка отзад.

6. Планината

Предварително искаме да се извиним на хижарчето и ще отричаме до последно половите сношения с жена му или голямата кафява мечка (не сме сигурни какво точно беше...). Събуждането сред природата с приятната соната на птички и кълвач, както и обилно количество борови иглички на специалното място е само знак, че снощи си бил немирник. Алкохолът няма власт над теб, когато си нависоко и можеш да преливаш прага на мъката. Ако си народно-патриотичен ботевист, сигурно е, че ще получиш 5 литра от юнашкото вино на хижаря. Няма да има махмурлук и други болежки, но в планината разбрахме, че единственото, което можеш да правиш, е да играеш на стражари и апаши и да пиеш. Ние предпочитаме пиенето.

7. Изтрезвителят

Ами сега? Събуждаш се в килия и някакви хора са сервирали закуската, която е вече използвана. В пъстрия букет от аромати ще усетиш примесите на джибри, повръщано и умряло. За последното не сме сигурно, но все пак есенцията на мърша винаги се изтъква над всички други аромати. Предполагаме, че сме убили някой, защото имаме и решетки на прозорците. Не познаваме никого, а и никой не иска да си говори с нас. Материализира се униформен чичко и ни повежда по коридора, където виждаме надписа "Изтрезвител". И този път ни се размина!

Прочита: 2513

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.