Понеделник, 26 Февруари 2024

Вергов и Блатечки изхвърлени от жените си заради изневери

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

Асен Блатечки и Юлиан ВерговЖестоки драми се разиграват в личния живот на звездите от "Стъклен дом" Асен Блатечки и Юлиан Вергов.

Ирина окончателно е била шута на неверния Юлиан и дори дъщеря им Алена не би могла да ги събере отново въпреки молбите на актьора, издават негови познати. Приятелки на бившата асистентка на Къци Вапцаров разкриват, че на нея просто й е писнало от постоянните забежки на Вергов с колежки и фенки.

Точно в същата драматична ситуация се намира и другият любимец на дамската аудитория на "Стъклен дом" - Асен Блатечки.

Той пък беше натирен от дома си преди няколко месеца, след като лъсна аферата му с Диляна Попова.

"Този път Катето няма да му прости", категорични са близки на жена му. Асен е впрегнал целия си актьорски талант и чар, за да накара майката на дъщеря си да го прибере отново, но тя не иска нито да го чуе, нито да го види.

източник: Шоу

Прочита: 4812

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.