Събота, 27 Юли 2024

Вергов кръшкал на жена си със студентка на Ламбо

Печат Е-мейл
30 Август 2011

Юлиан ВерговЮлиан Вергов прекрати близо 15-годишната си връзка с половинката си Ирина. Вергов и Ирина Ялъмова се залюбили, когато тя станала „Момиче на късмета" при Къци Вапцаров. Когато разбират, че ще имат дете, актьорът й предлага брак.

Двамата дори записват час в гражданското и правят всички приготовления за сватбата. Приятелите на булката и младоженеца обаче им спретват грандиозни ергенски партита в нощта преди бракосъчетанието, които продължават и на следващия ден.

Юлиан се усетил в един момент, че закъсняват за Гражданското. Обадил се на Ирина и я попитал иска ли наистина да се женят. Тя отговорила, че не иска, и продължили купона.

Макар и без подпис, досега двамата бяха известни като едно от най-стабилните семейства в театралните среди. Според приятелите на Ирина причините за раздялата се крият в прекалено многото ангажименти на актьора, дългите му отсъствия от дома и слуховете за негови авантюри с екранните му и сценични партньорки. Това лято се заговори за връзка между него и дъщеря му в „Стъклен дом" Радина Кърджилова.

Макар че прекараха почти цялата си ваканция заедно на морето, палавницата със сигурност не била намесена в раздялата на Юлиан и Ирина, твърдят свидетели на приключенията на филмовите партньори. Според източници Вергов е имал много краткотрайни сексавантюри, но Радина не е била сред тях.

Тайната любовница на театралния и игрален секссимвол била засукана студентка от НАТФИЗ от класа на Стефан Данаилов. Тя участвала в масовката на "Крал Пир" в Народния театър, а зад кулисите двамата "репетирали" секстехники. Друга нейна колежка пък "суфлирала" на Захари Бахаров, разкриват интриганти.

източник: Шоу

Прочита: 3781

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.