Четвъртък, 29 Февруари 2024

Нико Тупарев със Севда Шишманова?

Печат Е-мейл
18 Февруари 2011

Нико Тупарев и Севда ШишмановаНова любовна двойка фигурира от няколко месеца в столичния елит. Интимната афера обаче се пази в пълна секретност, тъй като всъщност е чисто прелюбодейство. Влюбените гълъбчета са... Нико Тупарев и Севда Шишманова.

Маститият продуцент и програмната шефка на БНТ споделяли обща завивка от броени седмици, разкри наш източник от продуцентските среди.

Според запознати жененият за рекламната шефка Екатерина Тупарева Нико пръв направил крачка към сърцето на русокосата журналистка. Севда не чакала дълго и поддала лесно на любовните атаки.

Откакто връзката между двамата е факт, те консумират страстите си в жилището на Шишманова. Срещите им са дискретни, не посещават публични места, а засекат ли се на светско събитие, се задоволяват единствено с хладен поздрав.

„Нико има интерес да бъде със Севда. Hayмил си е да прилапа тлъст пай от БНТ. Топли постелята й, а в замяна ще спечели конкурси за външни продукции. Това е негова стара схема, той винаги действа така", убедени са близки до продуцента на „Биг Брадър".

източник: Уикенд

Прочита: 7541

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.