Вторник, 05 Март 2024

ВИП брадър пред провал

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

Нико Тупарев и Ники Николов„ВИП брадър" е на път да се провали, научи „ШОУ". Все повече скандални звезди, които биха накарали зрителите да следят денонощно изцепките им, отказват участие в шоуто на Нико Тупарев.

 

Последна заяви демонстративно нежеланието си да влезе в Къщата Сашка Васева. "По повод излязлото в пресата съобщение, че ще участвам във "ВИП брадър", искам да подчертая, че публикуваното не отговаря на истината. За разлика от другите популярни личности аз имам 2 деца, с които ми е ангажирано времето плътно", официално заяви някогашната дупнишка Мадона в официално изявление до „ШОУ".

Още по-драматично отказа Миглена Ангелова. Мадам "Искрено и лично" за втори път отсвири Нико Тупарев. Тя изпрати до екипа на Тупарев „кърваво" писмо, в което заявява, че няма да влезе в риалити формата „заради всички, които въпреки мизерията, в която се намират, продължават да отстояват принципите си, заплащайки лукса изобщо да ги имат в това к...венско време".

На Нико вече отказаха и близкият му приятел Иван Христов и Ирина Тенчева, а Валери Божинов получи официална забрана да афишира личния си живот по телевизията от "Спортинг" (Лисабон). Футболистът все още е собственост на португалския клуб и трябва да консултира всичките си медийни изяви с тях. За съжаление на съпругата му Николета. Отказите на "ВИП-овете" обаче са по-малкото зло за Никола Тупарев.

Продуцентът е изправен пред опасността да остане без редакторски екип. Съдружникът му в сянка Ники Николов,който е и основният двигател на досегашните издания на "Биг" и "ВИП брадър", е твърдо решен да го изостави. И да вземе всичките си хора със себе си. Николов бил изключително недоволен от странното деление, което Тупарев прави с приходите от различни проекти.

От конкурентите на Нова тв обаче разкриха, че Николов просто е получил по-добра оферта. Бившият режисьор в "Олд скуул" Николай Пенчев в момента е един факторите в новата компания на bTV - bTV Studios. Той предложил на Николов да го вземе с все екипа му, научи ексклузив-но „ШОУ". Компанията представя всички продукции на "МедиаПро" за bTV Media Group и тепърва ще разработва сериали и хитови риа-лити формати.

Нико Тупарев обаче още не е казал тежката си дума. За първи път, откакто се занимава с телевизия, продуцентът е събрал всичките си подчинени и ги завел на тиймбилдинг в Триград. До две седмици ще стане ясно дали е успял да сплоти колектива си, или "Олд скуул" ще се разцепи завинаги и ще изпусне тлъстия кокал, твърдят близки на Никола Тупарев.

източник: Шоу

Прочита: 3537

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.