Четвъртък, 18 Юли 2024

Багата си показа рогата

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Благой ИвановСамбистът Благой Иванов най-накрая избухна във „ВИП Брадър". След 46 дни, прекарани в пълна изолация, шампионът възропта срещу съквартирантите си публично.

Багата се ядоса зверски, че всичките звезди прекалено много се правят на атлети, докато той - професионалистът, с мъка се добира до фитнес залата. Багата дори се зажали, че заради тях се е наложило да промени тренировъчния си процес, който навън бил ужасно строг.

Благой открито се възмути, че всеки ден му се налага да се съобразява с виповете, които заемат уредите в салона и не го оставят да проведе нормално възстановяването си. За Багата имало огромно значение кога точно ще започне да помпа мускули, защото от това пряко зависели процесите в тялото му. За да не му се бутат различни аматьори в краката обаче, Иванов правел компромис и чакал и последният от съквартирантите му да се препоти. Чак тогава доволен, че е дошъл неговият ред, самбистът хващал лостовете и гирите.

По режим му се налагало да прави това сутрин и вечер, но често разреждал двуразовите тренировки, защото някои от звездите не се сещали да го оставят на спокойствие в залата. „Това беше единственото ми условие към „ВИП Брадър" - да мога та тренирам нормално. Не е честно!", простена самбистът. Това е първото изригване на иначе тихичкия шампион в Къщата.

източник: Уикенд

Прочита: 3714

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.