Събота, 27 Юли 2024

„Брадърите“ ще вземат големи пари. ама друг път

Печат Е-мейл
19 Септември 2012

 Нико Тупарев е вкарал хитра клауза в договорите на ВИП-овете, която му позволява да им брои толкова, колкото е решил, а не за колкото са се спазарили. Договореният хонорар се изплаща според броя на прекараните в Къщата дни.

Колкото по-дълго стои една звезда в шоуто, толкова по-голям процент от спазареното ще получи. Пълната сума, за която се е споразумял, може да взема само победителят в риалитито.

Не само парите обаче са водещ фактор за решението кой съквартирант кога да изхвърчи от Къщата. Въпреки че решението за това се взима еднолично от Нико Тупарев, зрителският вот е определящ за интереса на рекламодателите. Затова шефът на "Олд скуул" ще търси преди всичко интригите, за които е готов да прежали дори и 100 000 лв. В момента, в който една сюжетна линия се изчерпи, Нико и консултантът му Ники Николов са подготвили друга. А „употребеният" ВИП скорострелно ще бъде изгонен.

Специално за този "ВИП брадър" вече били готови поне 5 сюжетни линии, които можело да се завъртят във всеки един момент от предаването. Все пак първо трябвало да изчерпят всяка една история докрай, преди да зарибят публиката със следващата.

Въпреки компромисните фигури, които влязоха във "ВИП брадър 2012", от "Олд скуул" твърдят, че ще успеят да държат вниманието към тях на макс. В средата на шоуто се очаква да влязат нови попълнения сред Съквартирантите, а междувременно като гости ще се появят и други родни звезди. Според източниците от продуцентската компания Николета Лозанова със сигурност щяла да се направи на Памела Андерсън и да цъфне за три дни в Къщата, макар и срещу символичен хонорар.

Първите две издания на "ВИП брадър" очаквано доведоха до излагация на известните, но съвсем неочакван беше резилът на водещия Ники Кънчев. Лицето на "брадъра", който се разписва срещу 7 бона на месец при Тупарев, се опита да флиртува с Памела Андерсън, приканвайки я на английски да потанцува, преди да влезе в Къщата. Тя обаче отказа категорично и дори се поядоса.

Точно тогава г-н „Стани богат" взе, че изтърси: „А гърдите ти застраховани ли са?" Вместо да отговори, подразнената фурия направи театрално замахване за шамар, след което се отправи на своя глава към вратите на къщата, отсвирвайки напълно Кънчев.

източник: Шоу

Прочита: 3403

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.