Събота, 27 Юли 2024

Вкарват гаджето на Багата във „ВИП Брадър“?

Печат Е-мейл
21 Октомври 2012

Любина и Багата„ВИП Брадър" подготвя нова, още по-ожесточена интрига за съквартирантите си в Къщата. Този път в окото на бурята ще влязат Златка и Багата, тъй като от екипа се канят да вкарат като гост-звезда Любина, настоящата приятелка на самбиста.

По всичко личи, че бурните емоции между бившите любовници са били недостатъчни за продуцентите, които са решили да измъчат горящата от желание по Багата Златка. Положението в Къщата наистина ще стане много напечено, когато силиконката се сблъска пряко със съперницата си. В реалния живот Любина и Златка не могат да се дишат, което значи, че съжителството им под един покрив също ще бъде невъзможно.

Досега Къщата на „ВИП Брадър" беше като оазис за плеймейтката, която можеше да се наслаждава на близостта на Багата и да се докосва до него, използвайки като предлог всевъзможни мисии. Ако обаче новата му любима дойде като гост-звезда, Златка няма да може да припарва до здравеняка.

Познаващите я добре са на мнение, че моделката няма да си поплюва и като нищо ще влезе в пряк двубой със съперницата си. Въпросът обаче е какво ще направи Златка, когато разбере, че Любина всъщност носи дете от мъжа на живота й Благой?

Половинката на Багата на този етап се опъвала на продуцентите, но според наши източници вече й е обещан щедър хонорар. За 3 дни престой Любина ще получи 20 000 лева. Красавицата все още мисли по въпроса, но най-вероятно ще приеме, издават хора от екипа.

източник: Уикенд

Прочита: 3168

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.