Петък, 22 Септември 2023

Бони завзе кухнята

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

БониБони се превърна в повелителка на кухнята на „ВИП Брадър". Певицата от ромски произход е завзела тотално готварското помещение в Къщата и не дава на другите съквартиранти да се доближават до тенджерите.

Единствените допускани са Златка и Ирен Кривошиева, но те са само обикновени чираци на майстор-готвачката Бони. Певицата е толкова ревнива към кухнята си, че наскоро почти докара до сълзи Никол Станкулова. Синоптичката реши да сготви ориз, но после отнесе толкова критики от Бони, че е едва не се разплака от срам.

 

източник: Уикенд

Прочита: 3523

Коментари (1)

...
Тази циганка ми лази яко по нервите с манталитета си, с нахалството си, с глупостите съпроводени с някакви тъпи "артистични" мимики, когато ги изговаря. Софи Маринова е друго нещо. Естествена, с много по- хубав глас от Бони, нямаше ги тези превземки в общуването с хората. И ми се иска всички цигани да бяха като нея.
99709 , 09 октомври 2012 12:40

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.