Събота, 27 Юли 2024

Нико Тупарев се оттеглял?

Печат Е-мейл
26 Март 2011

Нико ТупаревОпустошителна буря се задава в медийния пазар. Един от титаните в продуцентския бизнес у нас е на път да се откаже от битката за зрителски интерес, говори се упорито в гилдията. Вече от няколко седмици насам усилено се шушука, че Нико Тупарев обмисля да се оттегли и да се посвети на други свои дейности.

„Нико е решил да продаде компанията си „Олд Скуул" на колегата си Ники Николов. Нямало повече да се занимава с шоу предавания. Това обаче не означава, че ще се откаже от телевизията. Възможно е да се съсредоточи върху отдавнашната си мечта да реализира български сериал. Все пак не е изключено да се ограничи само до бизнеса си с имоти, където има няколко успешни сделки", споделят запознати, като допълват, че ако това е вярно, Тупарев едва ли скоро ще предприеме стъпки към официализиране на решението си.

Макар мълвата за оттеглянето на Нико Тупарев вече да обиколи тв пазара, причините за това все още не са ясни.

Мнозина са на мнение, че те могат да бъдат търсени в неуспеха на последните проекти на продуцента, факт е, че „Байландо" не се радваше на зрителски интерес, както и „Истината за нас", което дори бе свалено безпрецедентно от ефир. Допълнително разочарование за Тупарев бе и провалът му на кастинг за крими сериал в БНТ, където концепцията му за родна сапунка бе пренебрегната заради тази на бившия му съдружник от „СИА Адвъртайзинг" Димитър Митовски.

В гилдията изобилстват слухове не само за бъдещото професионално развитие на Нико Тупарев, но и за Иван Христов и Андрей Арнаудов. Откакто стана ясна смяната на програмната директорка на Нова тв и кума на Тупарев Олга Лозанова, се заговори за предстояща кардинална промяна. Предположенията, че „Шоуто на Иван и Андрей" ще отпадне от ефира на телевизията, се засилиха с привличането на предаването „На инат". Засега обаче то ще се излъчва след това на „опосумите".

„Шоуто на Иван и Андрей" най-вероятно ще отпадне от септември. Усилено се говори, че от есента то ще бъде заместено от Марк'О Селски", коментират в тв съсловието.

източник: Уикенд

Прочита: 3535

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.