Сряда, 29 Ноември 2023

Екипът на Нико Тупарев го заряза

Печат Е-мейл
11 Май 2012

Нико ТупаревСлужители на мастития продуцент Нико Тупарев изпищяха, че не са получавали заплатите си. Той постоянно увъртал и си измислял всевъзможни оправдания, за да отлага изплащането на възнагражденията на подчинените си.

На служителите в „Олд скуул" тотално им било писнало от номерата на боса им, но все още не смеели да напуснат работа от страх, че така никога няма да си видят парите. Актьори, участвали в снимките на сериала „Отплата", тотално са се отчаяли от Тупарев. Те все още не били получили хонорарите си и изнервени от безпаричие издирвали продуцента, за да разберат кога най-после ще се видят с пари.

„Ще го гоним до дупка за парите. Снимките свършиха отдавна. На някои е платил, на други - не. Епизодиците, които участваха в сериала, имат да получават по 150 лв. на снимачен ден. За масовките се плащаха само по 10 лв., но там всичко е наред

Понеже не можем да го открием, звъним на финансовия му отдел. Всеки път ни обясняват различни причини - ту протоколите нещо не били в ред, ту нещо друго имало за уреждане", оплакаха се опарени служители от екипа на Тупарев. Проблеми имало и с изплащането на хонорарите за сериала „Женени с деца". Част от техническия екип бил порязан с парите, а някои дори демонстративно напуснали в знак на протест.

Най-големият удар на Нико си остава първият сезон на "Биг брадър". С първото издание на риалити шоуто продуцентът му стана милионер за отрицателно време. След като се раздели с бизнес партньора си Димитър Митовски обаче, Тупарев не успя да създаде друга толкова успешна продукция.

източник: Уикенд

Прочита: 2680

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.