Събота, 27 Юли 2024

Злият език Руслана Попова: Нико Тупарев завлече с пари сума народ

Печат Е-мейл
11 Август 2011

Нико Тупарев и Руслана ПоповаНико Тупарев завлякъл с немалка сума Руслана Попова. Продуцентът „ужилил" хапливата пловдивчанка покрай участието й в предаването „Голямата уста", част от сезона „ВИП Брадър" преди няколко години. До ден днешен той й е длъжник.

Допреди него Руслана бе известна като бившата съпруга на волейболната звезда Димо Тонев, а след него - като жената с най-злия език в България.

В продължение на половин година Руслана Попова и останалите „зли езици" Ива Николова, покойният астролог Иван Станчев, Стела Богомилова и Дим Дуков работили за продуцента буквално за без пари. За петимата коментатори участието в предаването било свързано с харчене на лично време и разбира се, с пари - за таксита, фризьори и гримьори, които не били поемани от риалити формата.

„Първо уговорката ни с продуцентите беше за 3 месеца. После решиха да оставят „Голямата уста" за още три. Казаха, че ще подпишем договори и ще бъдем платени. Никой обаче не каза с колко. Минаха и вторите три месеца и Нико се скри. Видите ли, бил решил, че няма да ни дава пари.

Това си било реклама за нас възмутена е и до ден днешен Руслана.

Подлъгана, че ще припечели добри пари, за да прави жлъчни коментари по адрес на ВИП муцуните в Къщата, Попова хвърлила сумати левове да си оправи зъбите.

„Излъгаха всички ни. Няма някой, който да е работил с продуцента Нико Тупарев, и да не му дължи пари. За жалост, това е реалността в България -губиш си времето, за да изкарваш пари на някой друг. Навсякъде по света дори и за най-малкото телевизионно участие се плащат хонорари. Само в България това е безплатно. Те си продават рекламата и си правят пачките на наш гръб", разбунтува се Попова пред репортер на „Уикенд".

Устатата пиарка настоява за прокарване на закон, който да урежда тези отношения. „Такъв има по цял свят. Не може да си губиш личното време, като например крадеш от собствения си бизнес пътуваш, подготвяш се по зададена тема, имаш определени разходи с участието, и да не ти се плаща за това. На твой гръб печели една клика... Това е ненормално и неморално", гневна е Руслана. Въпреки това напоследък тя се стреми да мисли по-позитивно. След месец дамата става баба на внучка.

източник: Уикенд

Прочита: 5134

Коментари (1)

...
Много се радвам, че не са се обогатили на гърба на хората. Жалко, че са си го получили не по справедлив начин, а от гнидата Тупарев. Но и той ще си го получи, като всеки, който печели на гърба на страдащите.
в , 13 септември 2011 13:32

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.