Вторник, 18 Юни 2024

Футболистът от ЦСКА Данчо Тодоров работи за бебе

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009
Йордан и Елена ТодоровиСъпругата на играча на ЦСКА Йордан Тодоров - Елена, призна, че младото семейство вече работи за бебе. В проекта на bTV “Футболни съпруги” хубавата Елена се подложи на поредната разкрасителна процедура в салон за красота. “Не ми е супер любимо да кисна в салоните за красота, но понякога се налага”. Любезните служители от салона допринесоха за комфорта й и с чаша от любимото й бяло вино. Докато полагаха грижи за вида й, красавицата чистосърдечно призна, че двамата с Данчо вече работят за бебе.
Докато това се случи, тя е насочила майчинския си инстинкт към любимото куче Ричи, за което вярва, че е прероденият й домашен любимец от детството.
Прочита: 7131

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.