Вторник, 18 Юни 2024

Боби с нова любовница

Печат Е-мейл
03 Ноември 2009

Боби МихайловБоби Михайлов назначава системно свои любовници на апетитни постове в БФС. Това твърдят служители във футболната централа, скандализирани от новата сексавантюра на героя от САЩ'94

Бившият вратар и настоящ управник на българския футбол от доста време спи с чиновничката в БфС Екатерина Митрова.   Преди няколко месеца Боби направил къдрокосата хубавица административен секретар във футболната централа и заплашил с уволнение няколко преки началници на Катето, които си позволявали да я юркат.

„Боби дори не крие, че Екатерина му е любовница. Тя прекарва повече време в неговия кабинет, отколкото на работното си място. Често придружава президента при негови визити в страната и в чужбина", шушукат в БфС.
Чиновниците във футболния съюз все пак са доволни, че секретарката на президента - Елена Тодорова, съпруга на футболиста от ЦСКА Йордан Тодоров, е отстранена. Любовницата Елена бе махната от футболния съюз по настояване на Мария Петрова, която дори заплашила Боби с развод.
Михайлов се поддал на натиска и освободил държанката си, но преди това й намерил друга работа.
Екатерина, настоящата любовница на Боби Михайлов, не е единствената служителка в БфС, която е имала интимна близост със самозабравилия се управник на футболния съюз.
Чернокосата Деница, служител в друг отдел на футболния съюз, също се среща тайно с началника си. Неотдавна обаче Боби прекратил креватните изпълнения с Деница, тъй като тя започнала да се фука, че е спала с него.

източник: Уикенд

Прочита: 7005

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.