Сряда, 24 Юли 2024

Терминаторът имал фетиш към женските дупета, прислужниците в къщата му лепнали прякора Дългите ръце

Печат Е-мейл
23 Май 2011

Арнолд ШварценегерЛюбовницата на Арнолд Шварценегер разкрила пред своя приятелка, че Терминаторът имал таен фетиш към женските дупета. Дружката на Милдред Баена - Нина Монтес, разказала пред британски таблоид, че актьорът често опипвал прислужниците в къщата си и затова те тайно го наричали Дългите ръце.

С Милдред си говорехме и тя изведнъж каза: Арнолд Шварценегер има доста дълги ръце. Той има навика да опипва мен и останалите жени от персонала. Особено си пада по задните ни части. "Направо не повярвах на ушите си", заявила Нина Монтес, пишат от bliasak.bg.

Приятелката на Милдред Баена разкрила също така, че детето на Арнолд доста се различавало по външен вид от останалите деца на дружката й. Той беше по-различен от полубратята и сестрите си - беше рус и много по-красив от тях. Милдред го обожаваше и винаги казваше за него, че е специален, издала тя и добавила, че според нея любовницата на Арнолд и мъжът й Рохелио подали молба за развод около три седмици след като се родило момчето, тъй като мъжът на Милдред осъзнал, че детето не е негово.

Прочита: 2820

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.