Неделя, 02 Април 2023

И плейбойката Светлана Василева скочи на Боби Михайлов

Печат Е-мейл
20 Септември 2010

Светлана ВасилеваПлейбойката Светлана Василева се обяви за преврат във футбола. В рубриката си в Blife русокосата сексбомба обяви, че не харесва управлението на Боби Михайлов, и го обвини за провала на националния отбор.

 

Публична тайна е, че един от героите - Борислав Михайлов, приватизира най-гледания спорт и го превърна в частен бизнес. От там тръгнаха и проблемите на малките деца, които няма къде да тренират. Качествени играчи като Ивелин Попов ще заработват парите си в чужбина, както го правят и други - Мартин, Стилиян и кой ли още не, ядосва се палавата красавица. Василева е съвсем наясно с нещата на и около терена.

На лачената манекенка се приписват любовни афери със спортния директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо и национала Ивелин Попов.

Прочита: 5868

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.