Сряда, 24 Юли 2024

Любовница на Анджелина Джоли е кръстница на децата й

Печат Е-мейл
31 Август 2010

Анджелина Джоли и бившата й любовницатаТайната на Анджелина Джоли - нейната бивша любовница е и кръстница на децата й. Актрисата Джени Шимизу и Анджелина били нещо много повече от приятелки. През 1993 г. (много преди връзката й с Брад Пит) двете имали страстна любовна афера.

 

Преди две години Джени заяви в едно интервю, че продължава да се вижда с Анджелина. "Връзката ни отдавна вече е много повече от сексуална. Свързва ни силна емоционална привързаност". И сякаш за да потвърди това изказване, Джоли покани приятелката си да стане кръстница на близнаците Нокс и Вивиан.

Интересното в случая е, че Брад Пит бил съгласен с избора й на кръстница, но държал кръстникът да е най-добрият му приятел Боно.

Прочита: 3694

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.