Събота, 27 Юли 2024

Нико Тупарев се среща тайно с млада любовница

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

Нико ТупаревНико Тупарев кръшка на жена си с млада брюнетка, издаде съседка на прелюбодейката. От няколко месеца насам всеки обяд маститият продуцент се отбива на едночасово "сексрандеву" в апартамента на любовницата си, докладва тя във форума на bgmamma.

"Вече няколко пъти се разминавам с Тупарев. Винаги е придружен от една повлекана, много безлична на външен вид. Определено са забързани за секс в работно време. Винаги се срещат по обяд в кооперацията и се забавят около час... Определено не чоплят семки. А Нико има малко детенце и жена, която е много нежна и сладка, поне на снимки, в сравнение с любовницата му", възмущава се очевидката.

Тази информация потвърждава плъзналата мълва, че тв продуцентът е пред развод със съпругата си Екатерина Попова. Тя от години ръководи успешно собствен бизнес, има 14-годишна дъщеря Нора от първия си брак, а преди две години роди син на Нико, кръстен Тома.

Причината за раздялата им досега не бе ясна, но Катя вече признала пред приятели, че двамата вече не са заедно. Според интриганти, рекламната специалистка го зарязала, след като го хванала в афера с дъщерята на богат строителен предприемач. Тупарев толкова лапнал по младата Росица, че дори се изнесъл да живее с нея в собствения й мезонет, фаталната мадама не искала от мастития продуцент подаръци и пари, а само едно - да я лансира в шоубизнеса, твърдяха интриганти, които май ще излязат прави.

източник: Шоу

Прочита: 4245

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.