Сряда, 24 Юли 2024

Алисия: Не мразя Николета

Печат Е-мейл
07 Декември 2010

АлисияЗарязаната от Валери Божинов Алисия се превръща в истинско копие на новата любовница на футболиста - Николета Лозанова, коментират светски хроникьори. Докато беше с нападателя на "Парма", блондинката от Ихтиман промени визията си от "селска пръчка" на "френски шик".

След раздялата си с него обаче Алисия отново се завърна към стайлинга тип "пловдивска златотърсачка" - впити шорти, огромни деколтета и чизми "мечтата на магистралната труженичка", одумват я модни спецове. Те смятат, че по този начин изпълнителката на "Чао, еди-кой си" се опитва отново да привлече вниманието на Божинов.

Едновременно с модната, Алисия предприема и медийна атака. Тези дни тя призна, че краят на връзката и с футболиста-милионер е „кошмар, от който още не може да се съвземе". „Болка винаги ще има в сърцето ми! Не мога да преодолея факта, че синът ми няма да живее с двамата си родители. Малкият Валери често ме пита за баща си и понякога ми е трудно да му дам отговор на въпроси от сорта на: „Мамо, тати ще дойде утре със самолета, нали?" Това е най-голямата ми болка", рекетира Божинов емоционално Алисия.

Тя твърди, че не мрази съперницата си Николета Лозанова. „Да, вярно е, че преспа с мъжа ми в собственото ми легло, докато моето място все още беше там, но това не означава, че трябва да я мразя. Един ден тя сама ще се намрази за това. Прекалено малка е, за да го осъзнае", заявява фолкпевицата.

източник: Шоу

Прочита: 4046

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.