Вторник, 18 Юни 2024

Гонзо си тръгва от "Левски"

Печат Е-мейл
02 Ноември 2009

Георги Иванов - ГонзоЛегендата  на „Левски" Георги Иванов - Гонзо ще напусне „Левски" до края на годината, мълви се усилено във футболните среди. Пловдивчанинът, който е временен треньор на „сините", си тръгва заради предстоящото завръщане на тандема Наско Сираков - Станимир Стоилов на „Герена".

Собственикът на „Левски" Тодор Батков вече е успял да изглади противоречията си с Наско и Мъри и двойката ще се появи всеки момент на стадион "Георги Аспарухов".
Това ще се случи след заседанието на Изпълкома на БфС, на което Станимир Стоилов ще бъде уволнен като селекционер на България и ще получи обезщетение, а Сираков също ще хвърли оставката си като член на Изпълкома. Георги Иванов е жестоко скаран с Наско и не иска да го вижда. Усилията на Тодор Батков да помири двете легенди засега не дават резултат.

източник: Уикенд

Прочита: 2002

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.