Събота, 27 Юли 2024

Жената на Гонзо го напусна

Печат Е-мейл
30 Август 2010

Георги ИвановМениджърът на "Левски" Георги Иванов-Гонзо изживява поредната семейна драма. Законната му жена Мариета си е събрала багажа от София, заради незаконната му изгора Светлана Василева и се е установила в Пловдив, алармират клюкари под тепетата.

В последните дни наблюдателни пловдивчани все по-често засичат Мариета в града край Марица, което буди подозрения, че семейството отново е оплело конците. Преди време, заради ангажиментите на Гонзо в "Левски" съпругата му се пренесе при него в столицата, но безкрайните доказателства за плейбойското му амплоа дошли в повече на кротката Мариета.

Тя е вдигнала поредния червен картон на синия началник покрай разкритието за аферата му със Светлана. Русокосото миньонче с титла „Мис Плейбой" така завъртя главата на легендарната синя деветка, че се чу дори за планиран развод между двамата съпрузи.

Идеята да развалят брака си била на Мариета, която мечтаела за здраво и стабилно семейство и за мъж, който да не я кичи непрекъснато с рога.

Наранената жена, която след като Гонзо скъса окончателна с Цеци Красимирова, се успокоила, че на съпруга й му е дошъл акълът, едва понесла писанията из пресата за новата му извънбрачна връзка.

Опитите на мъжа й да я убеди, че „тъпите журналистите пак си измислят", се оказали безуспешни и Мариета тръшнала отвън вратата на софийския им апартамент.

„Палавникът Гонзо винаги е казвал, че каквато и несгода да им поднесе животът, каквото и да се случи между тях, той няма да изостави жена си. Този път обаче май жена му го изостави него", отбелязват под тепетата.

източник: Уикенд

Прочита: 5779

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.