Събота, 27 Юли 2024

10 бона от джоба си вади Георги Иванов за бой в дербито

Печат Е-мейл
30 Юли 2010

Георги ИвановИнтересен начин да стимулира футболистите на "Левски" е намерил спортният шеф Георги Иванов - Гонзо. Легендарният голмайстор, отбелязал най-много точни попадения в мрежата на "червените", е обещал 10 000 лева допълнителна премия за футболистите при победа над ЦСКА във вечното дерби. Двубоят е в неделя и с него стартира новото първенство.

"Къде на шега, къде наистина Гонзо ни обяви, че ще даде 10 хил. лева премия лични пари, ако бием ЦСКА", разкриха футболисти от клуба. Надъхването за този мач в лагера на "сините" е голямо след успешния старт на тима в Лига Европа и неудачите на ЦСКА в контролите.

За елиминирането на "Дъндок" Лига Европа титулярите заработиха по 1000 евро. Отборната премия за отстраняването на далеч по-труден съперник в лицето на шведския "Калмар" е 60 хил. лева.

"Всичко бе договорено на лагера в Австрия. Собственикът Тодор Батков дойде и заедно с тарторите и Гонзо се разбраха за премиите. Бонуси има за всеки съперник в Европа, а така също за влизането в групите на Лига Европа", разкриха от "Левски". От "Герена" никой не опровергава и разпространяваните информации, че Георги Иванов - Гонзо, е извадил лични 300 хил. евро през пролетта. С тези пари са били платени заплатите и премиите в тима.

източник: Галерия

Прочита: 2117

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.