Четвъртък, 29 Февруари 2024

Гриша Ганчев обещава нечувани премии

Печат Е-мейл
22 Юни 2010

Гриша ГанчевНереалните за българските стандарти 50 000 евро ще получи всеки един от футболистите на "Литекс" при влизане в Шампионската лига наесен. Ловчанлии започват участието си в евротурнирите на 13 юли срещу победителя от мача между "Рудар" (Черна гора) и "Тре фиори" (Сан Марино). Трудното обаче тепърва предстои, тъй като тимът трябва да преодолее още два съперника, за да се озове в най-комерсиалния футболен турнир.

"Гришата ни каза за какви премии става въпрос. Направо ни падна ченето! Той със сигурност ще спази обещанието си, остава ние да се хвърлим здраво в мачовете", надъхват се играчите на "Литекс".

източник: Шоу

Прочита: 3692

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.