Неделя, 28 Май 2023

Срещу 500 лева двамата Ивановци от ЦСКА навили плеймейтката Благовеста Цакова за тройка

Печат Е-мейл
13 Януари 2011

Благовеста Цакова и двамата ИвановциТанцьорката Благовеста Цакова, която нашумя покрай участието си в конкурса ,,Мис Плеймейт" тази година, имала афера с двамата футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов, съобщи ,,Шоу". Сексапилното миньонче получило сумата от 500 лева, за да се наслади на ласките на футболистите.

Двамата Ивановци дали парите на новоизлюпената плеймейтка, с която изкарали бурна нощ в столичен хотел. Благовеста е танцьорка в елитен чалга клуб. Именно там тя се запознала с двамата Ивановци, които само за 500 лева успели да навият плеймейтката за тройка.

Прочита: 6195

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.