Вторник, 23 Юли 2024

Гонзо заплаши Батков с напускане, иска си 300 000 евро

Печат Е-мейл
14 Юли 2010

Тодор Батков и Георги ИвановСпортният директор на "Левски" Георги Иванов е в остър конфликт със собственика на клуба Тодор Батков. Гонзо настоява да бъде привлечен още един футболист, но босът категорично отказва. Това принудило "синята" легенда да вдигне скандал на началника си, обявявайки, че ще си подаде оставката. Нещо повече - Гонзо припомнил на Батков, че му дължи 300 000 евро и очаква сумата да му бъде върната.

Преди половин година Георги Иванов извади лични пари, за да спаси тежката обстановка в отбора. С част от неговите хилядарки бяха платени дълго бавени заплати на играчите.

източник: Шоу

Прочита: 2424

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.