Понеделник, 27 Май 2024

УЕФА разпитва Батков за уговорени мачове и "Казанската афера"

Печат Е-мейл
08 Септември 2010

Тодор БатковСобственикът на "Левски" се поти пред еврошефовете, замазва пред родните медии случая. Босът на "Левски" Тодор Батков е давал в понеделник указания в европейската футболна централа. Той е бил разпитван от УЕФА заради съмненията за "черно тото" у нас. Отделно адвокатът се е потил и на въпроси, свързани с "Казанската афера".

Точно преди година Батков хукна да продава четирима играчи на "Левски" в руския Рубин (Казан), но се оказа, че "братушките" не проявяват никакъв интерес към въпросните футболисти.

Заедно с Батков в УЕФА са били и представители на ЦСКА и "Литекс". Според непотвърдена информация те също са давали обяснения за постоянно движещите се слухове, че в България е пълно с наредени мачове. Батков обаче замаза случая пред родните босове, обявявайки, че заминава за Швейцария не в ролята на разпитван и обвиняем.

източник: Шоу

Прочита: 3039

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.