Четвъртък, 29 Февруари 2024

Батков продава "Левски" на италианци

Печат Е-мейл
16 Юни 2010

Тодор БатковНегов завод в Канада фалира

Италианска компания започна преговори с Тодор Батков за акциите на "Левски". Бизнесмените от Апенините, чиято самоличност се пази в строга тайна, искат да сложат ръка върху 75 процента от "синьото" АД, но на порции.

Целта им е това лято да придобият една четвърт, след края на есенния полусезон още толкова, а по това време догодина вече да са пълновластни господари на Герена". Те вече са извадили оферта в размер на 10 милиона евро, с 5 милиона по-малко от определената от Батков цена на клуба. Предвид тежката криза нищо чудно адвокатът да клекне и още сега да се облажи с 2,5 милиона за първия дял.

Завод за паркет, собственост на Тодор Батков и намиращ се в Канада, фалира. Причина за затварянето на фабриката е глобалната финансова криза. Още преди три месеца босът на "Левски" е планувал да сложи край на този си бизнес, но решил да изчака до края на месец май. Приближени на Батков заявиха, че преди десетина дни той е взел окончателното решение да закрие завода, тъй като от близо година бил само на загуба.

източник: Шоу

Прочита: 2493

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.