Събота, 27 Юли 2024

Вечното дерби уредено за реми?

Печат Е-мейл
16 Юли 2010

 "Левски" и ЦСКА ще завършат наравно 1-вия кръг от шампионата

Две седмици преди старта на новото първенство упорит слух обикаля спортна среди - че шефовете на ЦСКА и „Левски" са постигнали договорка мачът помежду им да завърши наравно.

На 1-ви август непримиримите врагове се изправят един срещу друг в първия кръг от шампионата. Загуба на който и да е измежду ЦСКА и „Левски" ще доведе до криза в някой от грандовете. На всичкото отгоре и Митко Борисов, и Тодор Батков са в конфликт със запалянковците. Затова футболните босове предпочитат тимовете им да завършат с миролюбиво реми.

Мълви се, че компенсацията от две загубени точки и на ЦСКА, и на „Левски", ще е сериозно постъпление от тотото.

Миналата есен около дербито между „сините" и „червените" пламна грандиозен скандал. Тогава в „Левски" се получи фалшива оферта от руския „Рубин" (Казан) и четирима основни футболисти бяха командировани в Русия. Без тях „Левски" падна с 0:2 от вечния враг, а Батков обвини босовете на „Титан", че са замесени в престъпна група, занимаваща се с черно тото. Жестокият конфликт между адвоката на Чорни и концесионерите на боклука в София „изяде" главите на столичните грандове и в крайна сметка „Литекс" триумфира като шампион.

Този сезон в Борисовата градина и на „Герена" са решили да не се забъркват в скандали помежду си. Концепцията на началниците в ЦСКА и „Левски" включва дори и уреждането на вечното дерби.

Само след две седмици ще видим дали мълвата, че мачът между столичните грандове ще завърши наравно, ще се потвърди.

източник: Уикенд

Прочита: 2415

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.